• Program


    Palotás József szobrászművész kiállítása

    Palotás József szobrászművész kiállítása

    Palotás József szobrászművész 1972 óta a kortárs magyar művészet aktív résztvevője, a szobrászat minden ágazatában tevékenyen dolgozó művész.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

     Kisplasztikáival és középméretű szobraival, domborműveivel és érmeivel rendszeresen szerepel a tárlatokon, és emellett számos monumentális alkotása is megvalósult szerte Magyarországon. A művész mintegy négy és fél évtizedes munkásságát metszetszerűen mutatja be e kiállítás, amelyen a köz- és magángyűjteményekben őrzött munkák is szerepelnek. A tárlaton fa, öntöttvas és bronz kisplasztikák, középméretű szobrok, továbbá nagyméretű plasztikák jelennek meg: mitikus alakok, emberi figurák szürreális átírásai, valamint reális szemlélettel megformált kuporgó, ülő, fekvő alakok, valamint rendhagyó formai megoldásokkal és anyaghasználattal komponált érmek és plakettek sorozatai. A plasztikák mellett a kiállításon bemutatásra kerülnek a művész legújabb alkotóperiódusának terméseként a festői látomásokat rögzítő táblaképek is.

    Wehner Tibor kurátor

    Szervező: MMA Képzőművészeti Tagozat

    Ajánlatunk


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016