• Program


    Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, szombat– Aug. 5.

    Paloznaki Jazzpiknik / Napijegy, szombat– Aug. 5.

    Ismét világsztárok Paloznakon! Matt Bianco feat New Cool Collective és Peet Project szombat este a Jazzpikniken! Bor, jazz, Balaton!
    KEDVEZMÉNYES ELŐVÉTELES JEGY MÁJUS 31-IG utána 7.900 Ft
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 21:00

    6 éves a Paloznaki Jazzpiknik: a Balaton egyik legkedvesebb faluja, Paloznak ilyenkor megtelik élettel. 3 nap, 4 helyszín, 20 koncert, a régió borai, csillagos ég, zavartalan szórakozás.
    A Jazzpiknik szombati napjának sztárja a Matt Bianco feat New Cool Collective. Az együttes egyszerre dinamikus és elringatóan dallamos, tökéletes hozzávaló egy csillagos augusztusi estéhez. A hangulatot a Nagyszínpadon a Swing á la Django és Amerika jazz fesztiváljainak közkedvelt fellépője, a Peet Project melegíti be, utóbbiak már bizonyítottak egy hatalmas bulival három éve Paloznakon is. A Tájház Színpadon fellép az Antal Gábor Trió és a Dj Bootsie Live Band, majd még jobban a jazz irányába evezünk és a Sárik Péter Trióval és Berki Tamással folytatjuk a sort. A Pezsgő Teraszon a mediterrán jazzé a főszerep, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti színpadon kétszemélyes jazz formációk adják a hangulatos aláfestést.
     
    Augusztus 3-4-5-én 3 nap alatt 4 színpadon 20 zenei produkcióra kerül sor, itt lesz a Kool & the Gang, Mario Biondi, az Incognito, a Matt Bianco feat New Cool Collective és még sokan mások.
    A Jazzpiknikre 2 és 3 napos bérlet is kapható!
     
    A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, az északi part közkedvelt éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, plédek, behűtött borok, és helyi termelői finomságok teszik teljessé. A fesztivál borkínálatának alapját a házigazda Homola Pincészet borai adják, emellett kaphatók lesznek a környékbeli ismert pincészetek válogatott borai is.
    Délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket a Tájház udvaron és a Nagyszínpad mellett.
     
    2017. augusztus 5.
    Nagyszínpad:
    18:00 - 19:00 Swing á la Django
    19:30 - 21:00 Peet Project
    21:30 -23:00  Matt Bianco feat New Cool Collective
     
    Tájház Színpad:
    19:00 - 20:00 Antal Gábor Trió
    20:30- 21:45 Dj Bootsie Live Band
    22:30 - 0:00 Sárik Péter trió és Berki Tamás

    A fesztiválra történő könnyebb bejutás érdekében kérjük, váltsa be a  jegyvásárlási visszaigazolását időben!
    Ezt helyszínen, a  paloznaki jegypénztárban teheti ezt meg, az alábbi nyitva tartási időben - akár már a fesztivál előtt is.
    Szerdán (06.02.): 12:00-23:00
    Csütörtökön (06.03.): 10:00-23:00
    Pénteken (06.04.): 10:00-23:00
    Szombaton (06.05.): 10:00-23:00

    Ajánlatunk


    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    keserves bohózat két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016