• Program


    Papp Bálint György kiállítása

    Papp Bálint György kiállítása

    Egyedi bútorai a paraszttékák modern, keleties ihletésű átiratai.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Több közülük szakrális jellegű, erdélyi kötődésű. Munkáiban a legnemesebb anyagokat használja, diófa, tiszafa, egzotikus fafajok. Alkotásainak különlegességét a kő és a fa társítása adja.

    Papp Bálint György, 1965-ben végzett a Brassói Faipari Egyetem bútor tervező szakán. A belső építészeti tervezés mellett, készíti egyedi kisbútorait. 1989-ben áttelepült Magyarországra, tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének.

    A kiállítás 2017. július 27. és szeptember 10. között látogatható.

    A tárlat a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósult meg.

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

    vígjáték két részben

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016