• Program


    Párbeszéd koncert 2.0 - Szirtes Edina Mókus és Kemény Zsófi

    Párbeszéd koncert 2.0 - Szirtes Edina Mókus és Kemény Zsófi

    zene határok nélkül

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 19:00

    A slam poetry, a hegedű, a könnyűzene és a magyar népzene találkozása Halmos Bélával.

    Két kiváló muzsikus, különböző hangszerek, más-más élethelyzet, más-más zenei világ, a színpadon pedig megszületik, ami addig sehol sem volt hallható. A havi rendszerességgel megrendezendő koncertek mindegyike valódi zenei kuriózumnak ígérkezik, de a felálláson kívül összeköti az esteket egy zenei motívum is, amely Halmos Béla széki gyűjtésében található. Mégsem klasszikus népzenei koncertekre kell számítani, hiszen a felkért előadók között a zeneművészet majd minden ága képviselteti magát.

    A februári koncert résztvevői: Szirtes Edina Mókus és Kemény Zsófi

    Kemény Zsófi 1994-ben született Budapesten. 10 éve lép fel dalszerző-előadóként, 17 éves kora óta pedig rendszeresen slammerként. Három könyve jelent meg, jelenlegi zenei projektje a Sophie Hard nevű trip-hop formáció. Mostanában egy krimin, egy musicalen és egy versesköteten dolgozik.

    Szirtes Edina Mókus Artisjus és Fonogram díjas előadó, zeneszerző. Rendszeres fellépő a Művészetek Palotájában, ahol 2012-ben az év legjobb koncertjét adta; 2017-ben a Művészetek Völgyében önálló összművészeti udvara volt. Országszerte játszott színdarabok zeneszerzője, irodalmi művekhez komponál zenét, mely utóbbi adja a mostani koncert alapját.

    A koncertsorozat az NKA Halmos Béla program támogatásával valósul meg.

    Ajánlatunk


    Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Ajánló


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016