• Program


    Párizsi éjszakák

    Párizsi éjszakák

    Ernst Nebhut – Michael Jary: Párizsi éjszakák – zenés történet
    Turay Ida Színház

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 2. vasárnap, 20:00

    A párizsi éjszakák számtalan szenvedélyes szerelemről mesélhetnek…! A mi történetünk Nicol és Éric sorsa. Két egyszerű kis ember a monmartre-i bohémok között, szegényesen, boldogságban él, ám kiderül valami ami szétrobbantja a harmóniát. Vad féltékenység, egymást gyötrő és öngyötrő indulatok kavarognak. A párizsi éjszakai élet pikáns erotikája, a mulatók könnyelmű, de segítőkész alakjai még fokozzák akarva-akaratlanul a zavaros eseményeket. Mindez kalandos humorral átszőve, fülbemászó dallamokkal, látványos táncok varázslatával olyan élmény, mintha a néző turista lenne Párizsban.

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016