• Program


    Parno Graszt

    Parno Graszt

    A Parno Graszt az egyik legeredetibb, legnépszerűbb, tradicionális cigányzenét játszó együttes: koncertjeiken dinamikus, életteli előadásmódjukkal, pörgős zenéjükkel garantáltan megmozgatják a közönséget. A Fonóba szinte hazajárnak, hiszen 20 évvel ezelőtt innen indultak, itt csinálták az első koncertjeiket és itt adták adják ki lemezeiket.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 6. péntek, 20:00

    Parno Graszt

    A Parno Graszt az egyik legeredetibb, legnépszerűbb, tradicionális cigányzenét játszó együttes: koncertjeiken dinamikus, életteli előadásmódjukkal, pörgős zenéjükkel garantáltan megmozgatják a közönséget. A Fonóba szinte hazajárnak, hiszen 20 évvel ezelőtt innen indultak, itt csinálták az első koncertjeiket és itt adták adják ki lemezeiket.

    Azóta bejárták szinte az egész világot, felléptek már Európa majdnem összes országában, több ázsiai országban, valamint számos alkalommal az Egyesült Államokban és Mexikóban. A banda igazán 2002-ben robbant be a nemzetközi zenei köztudatba, amikor első lemezük, a Rávágok a zongorára az európai rádiók által összeállított World Music Chart Europe hetedik helyére lőtte be magát, ezt a bravúrt sikerült megismételni 2019-ben, amikor legutóbbi, Már nem szédülök című albumuk harmadik helyen végzett a világzenei rádiósok listáján. A kilencfős zenekar, amelynek tagjai egy családot alkotnak - hiszen szegről-végről mindenki mindenkinek rokona -, elsősorban autentikus cigányzenét játszik, de számtalan népszerű saját szerzeményük, illetve egyedi feldolgozásuk is van (többek közt Quimby-, AC/DC-dalok). A Parno Graszt 2016-ban bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál A Dal című magyar válogatójának döntőjébe, ami hozzásegítette őket, hogy nevük ma már nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is ismerősen cseng a nagyközönség körében.

    (Fotó: Istvándi Botond)

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016