• Program


    Pasik a pácban

    Pasik a pácban

    Zenés vígjáték két részben a Gergely Theáter előadásában


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 21. szerda, 19:00

    Szereposztás:

    Mildred - Csomor Csilla / Vörös Edit
    George - R.Kárpáti Péter / Beleznay Endre
    Ethel - Csonka Zsuzsanna / Rátonyi Hajni
    Humphrey - Heller Tamás / Buch Tibor
    Jennifer - Házi Anita / Szántó Szandra
    Shirley - Némedi-Varga Tímea / Szántó Szandra

    Rendező:  Gergely Róbert

    Mildred 25 éves házassági évfordulójukra készülnek a tengerpartra. Ám a férj nem nagyon akar menni. Vacsora vendégeket vár a házaspár, akik közül csak Ethel,Mildred nővére érkezik,és kiderül,hogy csúnyán összeveszett férjével. A két testvér arra szövetkezik férjeik ellen, hogy akkor ők utaznak el a tengerpartra,egy laza hétvégére. A két itthon hagyott férj, kihasználva a helyzetet, beleveti magát az éjszakába és két fiatal „pipivel” Jennifer és Shirleyvel térnek vissza a lakásba,hogy egy görbe és buja estét töltsenek alkalmi partnereikkel. Ám a lakásban nem csak ők négyen, hanem a feleségeik is ott vannak. Sztrájk miatt nem tudtak elrepülni a tengerpartra.

    A két pasi igencsak pácban van!

    Ajánlatunk


    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016