• Program


    Phil Collins – zenés celebszatíra

    Phil Collins – zenés celebszatíra

    Belépőjegy: 2000 Ft
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 30. hétfő, 18:00

    Felolvasószínház – Maros András – Szálinger Balázs:
    Phil Collins – zenés celebszatíra

    Szereposztás:
    Phil Collins – Hegedűs D. Géza
    Zsolti – Hajduk Károly
    Báró Péterné – Márkus Luca e.h.
    Pécé – Darvasi Áron e.h.
    Agár – Ertl Zsombor e.h.
    Zsanett – Rudolf Szonja e.h.
    Kati néni – Börcsök Enikő
    Báró Béla – Fesztbaum Béla
    Szőrös – Reider Péter e.h.

    Dramaturg: Lőkös Ildikó
    Rendező: Hegedűs D. Géza

    Lecseréli dobosát a budafoki illetőségű Különutas együttes. A korábbi dobos az együttes legjobb zenésze és legnépszerűbb tagja volt, már csak ezért is meglepő a váltás. Ennél is meglepőbb, hogy az új zenekari tag Phil Collins, a világsztár, aki a hírnévbe belefásulva új élményekre vágyik – ezért is jelentkezik emailen a Különutasnál, csupán egyetlen, a neten látott, és az együttesre a legkevésbé sem jellemző szám alapján. A Különutas megosztott az övékétől teljesen eltérő zenei világból érkező Phil Collins-szal kapcsolatban, de tudják, hogy a világhírű dobosra támaszkodva ők maguk is előbbre juthatnak. A hatvanas zenész társra talál Kati néniben, az énekes anyukájában, akivel közösen rajonganak Petőfi Sándorért. Különös találkozás az övék: évtizedekkel a hidegháború után, az időskorban találkozik két fiatal a vasfüggöny két oldaláról. Phil Collins újrakezdeni akar a neve nélkül, a Különutasnak pedig pont Phil Collins nevére van szüksége. Az ellentmondásos helyzet elől Phil Collins váratlan lépésre szánja el magát – és közben a kirúgott dobos is bosszút forral.

    Ajánlatunk


    zenés party két részben

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016