• Program


    Pinokkió

    Pinokkió

    táncelőadás 5 éves kortól
    A Nemzeti Táncszínház szervezésében

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 11. szerda, 15:00

    Carlo Collodi Pinokkió kalandjai című könyve 1883-ban jelent meg Olaszországban. Pinokkió, a fabábu hadilábon áll az erkölccsel, nehezen áll ellen a kísértésnek, meglehetősen lusta és gyakran füllent, egyetlen vágya a szórakozás. Története a népmesék szerkezetét követi: a gyanútlan és naív főhős ártatlanul lép ki a világba. Megszökik otthonról, rossz társaságba keveredik, sorozatos megpróbáltatások érik, és nevetséges helyzetekbe kerül. Kalandjai során rá kell ébrednie, hogy a boldoguláshoz jól kell viselkedni, és sokat kell tanulni. Jutalmul a fabábuból kisfiú lesz, hazatér, és boldogan él öreg mesterével.

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016