• Program


    Pintér Béla és Társulata: Gyévuska
    4

    Pintér Béla és Társulata: Gyévuska

    A Gyévuska című előadás nagy sikert aratott Rijekában, a Pintér Béla és Társulata egyhónapos turnéjának második állomásán, a 16. Nemzetközi Stúdió Színházak Fesztiválján!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 18. kedd, 20:00

    A rijekai fesztivál versenyprogramjában olyan neves rendezők produkciói mellett lépett fel a társulat, mint a litván Korsunovas vagy a berlini Frank Castorf. A szakmai zsűri négy kategóriában is kiemelkedőnek találta a Gyévuska című előadást. A legjobb zenéért Darvas Benedek, a legjobb jelmezért Benedek Mari, a legjobb díszletért Horgas Péter nyerte el a horvát fesztivál elismeréseit. Pintér Bélának különdíjat is létrehozott a zsűri „új színházi forma alkotásáért”.

    A 2003-ban bemutatott Gyévuskában főtisztek, tisztek, honvédek, valamint hozzátartozóik és munkaszolgálatosok bonyolítják a második világháború korában játszódó (de nem feltétlenül kizárólag arról is szóló) cselekményt, laktanyában, bálteremben és a távoli orosz rónákon – egy kissé (el)emelten, Pucciniba oltott slágerek, magyar nóták és katonaindulók mentén.

    Szereplők:
    THURÓCZY Szabolcs, SZALONTAY Tünde, BENCZE Sándor "Qpa", DEÁK Tamás, QUITT László, FRIEDENTHAL Zoltán, CSATÁRI Éva, ENYEDI Éva, NAGY-ABONYI Sarolta, TÓTH József, PINTÉR Béla

    Zenészek:
    KÉMÉNCZY Antal – zongora
    VEÉR Bertalan – hegedű
    PELVA Gábor - hegedű, gitár, ütőhangszerek
    NYÍRI László - hegedű, ütőhangszerek
    KERTI István – klarinét
    ROMÁN Géza – trombita
    KELEMEN Lajos – harsona
    PÓTA György – bőgő
    Vezényel: BENCSIK Pál

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016