• Program


    Poronty Cirkusz - Mikulásos különkiadás

    Poronty Cirkusz - Mikulásos különkiadás

    PORONTY CIRKUSZ – ADVENTI KÜLÖNKIADÁS
    bohócszínház 4-10 éveseknek
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 10:00

    Korosztály: 4-10 évesek Téma, tartalom, leírás: Fogas porondmester úrnak ma ismét rossz napja van – és ezt ő még nem is tudja! Eltűnt a cipője, meglógott a lóidomár és mindenhol egy olyan fellépőt várnak (piros ruhában), akiről ő nem is hallott. De biztosak lehetünk abban, hogy ha valaki, hát ő biztosan szerződteti egy fellépésre még azt a fehér szakállas világsztárt is.

    Addig is, amíg meg nem érkezik az Északi Sark felől a titokzatos idegen, különleges állatszámokkal kápráztatja el látogatóit a Poronty Cirkusz… már ha Kamilla-Karamella és Tiptop is segítenek. És ha ez sem elég, akkor már csak a közönség soraiban helyet találó hősökben, állatszelidítőkben, izompacsirtákban és egyéb jómadarakban bízhatunk. Kis szerencsével, talán még Fogas cipője is előkerül – és végül minden jóra fordul, s a Poronty Cirkusz nagy közös sikerrel zárhatja műsorát.

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016