• Program


    Pünkösd a Diósgyőri várban

    Pünkösd a Diósgyőri várban

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 10. hétfő, 9:00

    Pünkösd hétfőn mesteremberek népesítik be a vár udvarát. A dolgos kezeket munka közben is megleshetik látogatóink. Láthatják hogyan dolgozik a kosárfonó, a fazekas és a kovács.

    A játszóházban pünkösdi rózsát is készíthetnek a gyerekek, gyöngyöt fűzhetnek és kipróbálhatják a bőrművességet. Az aprónép régi népi játékokkal is mulathatja az időt. Lesz nyuszi verseny, bögre dobáló, gesztenye csúzlizó, a bátrabbak akár a sárkánnyal is megküzdhetnek. A talpalaávalót a Csender zenekar húzza majd, aki kedvet érez hozzá beállhat a táncházba is.

    Itt lesz gyógynövény szakértőnk is, aki a középkori gyógyászat rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket, jó idő esetén pedig a vár fűszeres kertjét is megmutatja. Akár személyes tanácsadást is kérhetnek tőle.

    A gyógynövény túrák a felső várudvaron található Indulási pont táblától indulnak: 10:15-kor, 12:15-kor, 14:15-kor, 16:15-kor. 

    Jegyár: 1 500 forint, 6 év alatt ingyenes.

    A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk.

     

    Ajánlatunk


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016