• Program


    RÁGYÚRUNK A KORTÁRSAKRA - Művészeti edzés kezdőknek

    RÁGYÚRUNK A KORTÁRSAKRA - Művészeti edzés kezdőknek

    Rágyúrunk a kortársakra
    (művészeti edzés kezdőknek, 2. rész)
    BALÁZS DÓRA - az ARTmargók blog szerkesztőjének vetített képes előadása
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 19. hétfő, 19:30

    Mivel az első "edzésen" megtanultuk honnan érdemes közelíteni a kortárs alkotásokhoz, most azt fogjuk megnézni, milyen sokféle van ezekből például médiumok és technikák tekintetében, és milyen sok lehetőség kínálkozik mindezek megtapasztalására és megismerésére. Korunk művei közül sokat már nem feltétlenül kell tisztes távolságból szemlélni: szép számmal akad olyan, amelyiket meg lehet fogni, pörgetni, simogatni, felmászni rá, benne végig sétálni, belenézni… Erre fogunk gyúrni ezen az előadáson, hiszen a kortárs alkotások egy másik lényeges vonása az, hogy csak a te aktív részvételeddel válnak teljessé. Márpedig ehhez formában kell lenni!

    Ajánlatunk


    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016