• Program


    Rákász Gergely - Christmas "300 év Karácsony" Lemezbemutató hangverseny

    Rákász Gergely - Christmas "300 év Karácsony" Lemezbemutató hangverseny

    Töltekezzen zenével több, mint 300 év karácsonyából!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 17. vasárnap, 18:00

    Tudta, hogy Pachelbel Ünnepi kánonját olyan gyakran koppintották, hogy a német mestert a popzene nem hivatalos keresztapjának is nevezik? De a leghíresebb tolvaj mégis a 10 éves Bach volt, aki bátyjától csente el a kéziratot és holdfénynél másolta le. Liszt Ferenc, Arcadelt - Ave Maria átiratával egyszerre utazunk a romantika és a Cinquecento reneszánsz világába. Csajkovszkij Észak Velencéjébe, Szentpétervárra repít bennünket Diótörőjével, de találkozunk a Napkirály orgonistájával, és a magyar orgona világsztárral, aki a Radio City-t avatta New Yorkban! 

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016