• Program


    Random Trip és Vendégei

    Random Trip és Vendégei

    Fellépők:

    Vitáris Iván (Ivan & the Parazol) - ének, Tátrai Tibor - gitár, MC Kemon (Irie Maffia) - ének, rap, Sena (Irie Maffia) - ének, Szebényi Dániel (Freddie) - billentyűk, Vígh Arnold - basszusgitár, DJ Q-Cee - (Vinyl Warriorz) - lemezjátszó, beatbox, Delov Jávor - dob  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 20:00

     Kapunyitás: 19:30, Koncertkezdés: 20:00

    Jegyár:Elővételben 2300 FtA koncert napján 2900 Ft

    A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón.

    A 2008-2009 fordulóján budapesti klubokból induló, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már „kinőtte“ saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok.

    A koncertsorozat vezéregyéniségei Delov Jávor dobos, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél.

    Rendszeresen fellépnek többek között az Irie Maffia, Halott Pénz, Brains, Akkezdet Phiai, Zagar, Ivan & The Parazol, Supernem, United, Hősök, Fábián Juli & Zoohacker, Punnany Massif, Mary PopKids és a Quimby tagjai. 

    Facebook: www.facebook.com/randomtrip

    Weboldal: randomtrip.hu

    YouTube: www.youtube.com/user/RandomTripTV

     

     

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016