• Program


    RAPÜLŐK • AZ ÉVEZRED UTOLSÓ RAPÜLŐK KONCERTJE!

    RAPÜLŐK • AZ ÉVEZRED UTOLSÓ RAPÜLŐK KONCERTJE!

    AZ ÉVEZRED UTOLSÓ KONCERTJE!
    A fiúk végleg búcsúznak! Az Audi Arénában vesznek örök (meglehet könnyes) búcsút a közönségtől. Utoljára láthatók így ebben a formában színpadon!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 20:00

    Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor vagyis a Rapülők 24 év elteltével ismét ismét Győrben "szállnak le". Audi Aréna Győr ad otthont a méltó jubileumi lezárásnak.

    Időpont: 2017. December 29.
    Helyszín: AUDI ARÉNA GYŐR
    Kapunyitás: 18:30
    Koncert kezdés: 20:00

    Kösz,hogy jössz...!

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

    Ajánló


    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016