• Program


    Ratkó-lányok

    Ratkó-lányok

    A Ratkó-lányok egy évtizedekkel ezelőtt eltemetett családi titoknak ered a nyomába, egy különlegesen izgalmas korban, ami nem más, mint a Ratkó- korszak, tehát az 1950-es évek Magyarországa.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 29. vasárnap, 19:30

    Egy rég elfeledett családi titok felgöngyölítése minden helyzetben izgalmas tud lenni, de a Ratkó-lányok más szempontból is hiánypótló munka, hiszen B. Török Fruzsina nagyanyja Magyarországon egykor olyan személy volt, akit egy ország ismert és elismert. Ő volt Lénárd Judit, egykor sikeres színésznő, majd még sikeresebb tv-bemondónő. 1970. június 2-án bekövetkezett váratlan és tragikus halála egy országot foglalkoztatott és rázott meg.

    Mi történt azon a bizonyos júniusi napon? A titkokra, - melyekről akkor nem lehetett beszélni - majdnem 50 év után végre fény derül.

    Minden családban lapul a titkok mélyén legalább egy olyan emberi történet, mely generációkon átívelő terhet ró a leszármazottakra, és amiket a legtöbbször lehetetlenség kibogozni, kisimítani. Komoly lelki terheket róva ezzel a családtagokra. Az igazi családi titkoknak megvan az a sajátossága, hogy valóban titkok maradnak, és az igazság kiderítésére a leszármazottaknak általában alig-alig van módja.

    B. Török Fruzsina nem kevesebbet vállalt, mint anyai nagyanyja lelkének megidézését, egy utolsó beszélgetés erejéig. Nem is beszélgetés ez, inkább szeánsz, ahol nincsenek és nem is lehetnek többé sem tabuk, sem titkok.

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Ajánló


    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016