• Program


    Reis Demuth Wiltgen Trio With Special Guest Joshua Redman

    Reis Demuth Wiltgen Trio With Special Guest Joshua Redman

    Michel Reis (zongora), Marc Demuth (nagybőgő, basszusgitár) és Paul Wiltgen (dob) jelenleg a világ három legnépszerűbb luxemburgi jazz zenésze.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 6. kedd, 20:00

    2013-ban indult együttműködésük a világhírű szaxofonossal, Joshua Redmannal, aki az egyik legfontosabb szereplője a nemzetközi jazz színtérnek. 2016-ban jött ki a második lemezük, a Places in Between, mely lemez kétséget sem hagy afelől, hogy a trió egyike világ legjobb jazz zenekarainak.

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016