• Program


    Réparetekmogyoró - Nyári mocorgóka

    Réparetekmogyoró - Nyári mocorgóka

    Zenés interaktív gyermekműsor

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 18:00

    Műsorunk interaktív.

    Hétről-hétre, településről-településre járjuk az országot, hogy saját szerzeményeinkkel és ismert gyermekdalokkal kápráztassunk el kicsiket és nagyokat egyaránt. Hol egy varázslatos kert, egy érdekes ország hol pedig épp a velencei tópart ad színteret műsorainknak.

    Színes jelmezekkel  érdekes kiegészítőkkel meglepetéssel kedveskedünk kis nézőinknek. Kis csapatunk célja, megragadni a gyerekek képzeletét, majd felhőtlen játékba, táncba csalva őket maradandó élményben részesíteni. Minden műsorban meglepetéssel készülünk.

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016