• Program


    Republic - Karácsonyi koncert

    Republic - Karácsonyi koncert

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 23. szombat, 20:00


    ➽ HELYSZÍN // VENUE

    Barba Negra Music Club
    Budapest - Prielle Kornélia utca 4.

    ➽ MENETREND // RUNNING ORDER

    20.00 KAPUNYITÁS // DOORS

    A Barba Negra vezetősége úgy döntött, hogy szigorúbb szabályokat léptett életbe a biztonságos szórakozás érdekében: minden programunknál külső zónás beléptetést vezetünk be. Akinél szúró-, vágóeszközt találunk, nem áll módunkban beengedni a területre. Véleményünk szerint, aki szórakozni szeretne, annál ne legyen ilyen eszköz! Ha lehetséges, ne hozzatok magatokkal nagyobb táskát, hátizsákot! A beléptetésnél a biztonsági személyzet a csomagok teljes tartalmát ki fogják pakoltatni -személyes jellegű dolgoktól függetlenül! Ez esetben a beléptetési idő tetemesen meg fog nőni. Ittas személyt és/vagy agresszív magatartást mutató vendéget nem áll módunkben a helyszínre beengedni, illetve az így viselkedőket a kultúráltan szórakozni vágyók kényelmének érdekében a területről haladéktalanul eltávolítjuk!

    Megértéseteket köszönjük.

    Ajánlatunk


    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

    A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016