• Program


    RETRO BULI

    RETRO BULI

    Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 18:00

    RETRO BULI

    Szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt jó hangulatú zenés rendezvényünkre! 

    Retro buli a 70-es 80-as 90-es évek nagy diszkó slágerei.

    Lemezlovas: P-CEE

     

    Információ: ujkk@ujkk.hu

    Az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően házainkba 18 éven felüli személy csak védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatásával, 18 éven aluli személy pedig védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel léphet be. Az igazolványokat kollégáink ellenőrzik a bejáratnál.

    Ajánlatunk


    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016