• Program


    Retro Disco
    2

    Retro Disco

    RETRO DISCO – DJ Korpusz
    2018. március 3., szombat, 18:30-22:30
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 3. szombat, 18:30

    Közkívánatra újra Retro Disco a Napfényes Rendezvényteremben!

    Haverok, buli, pizza és házi limonádé minden idők legjobb tánczenéivel. Önök kérték, karaoke, és garantáltan táncra perdítő slágerek. Itt a helyed, ha már Te is nagyon várod a tavaszt!

    A program előtt és alatt a Rendezvényterem felett található Napfényes Étterem bő ételválasztékkal, ínycsiklandó falatokkal várja kedves Vendégeit.

    Ajánlatunk


    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016