• Program


    Révész Richárd Latin Trió feat Urbán Orsi koncertje

    Révész Richárd Latin Trió feat Urbán Orsi koncertje

    Révész Richárd hazánk első számú latin jazz zongoristája.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 26. csütörtök, 19:00

    Eddig is nagy sikert aratott Escucha Mi Ritmo, Menu 890, Nuestro Ritmo és La Comparsa című lemezeivel. A trió kiemelkedő tagjai Fonay Tibor – basszusgitár – és Czibere József – ütőhengszerek. Mindketten a magyar zenei élet kiválóságai és számtalan produkcióban vettek és vesznek részt. 2017-ben mind a ketten elnyerték az év zenésze díjat saját hangszerükön. Ezen az estén a trió vendége Tátrai Tibor (Liszt Ferenc-díjas gitáros, zeneszerző, Érdemes művész (2016) gitárművész lesz. Műsorukban igazi vérpezsdítő, virtuóz latin jazz dalok szerepelnek.

    Tagok:
    Révész Rivhárd – zongora
    Fonay Tibor – bőgő
    Czibere József – dob
    Vendég: Tátrai Tibor – gitár

    Ajánlatunk


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016