• Program


    Révész Sándor - Závodi János - Piramis évek

    Révész Sándor - Závodi János - Piramis évek

    Örömteli eseménynek néz elébe a Piramis együttes rajongótábora.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 20:00

    Tavasszal újra együtt áll színpadra a legendás zenekar egykori énekese és szólógitárosa, s néhány dal erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének.

    Az öt budapesti és vidéki helyszínre tervezett turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. Az új felállásban a két sztár-zenészt RS "rock and roll közlegényein" kívül egy kéttagú ritmus-szekció egészíti ki.

    A Piramis a 70-es évek második felének, 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció össz szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása. 

    A Piramis-évek címen futó turné budapesti koncertjének ráadás bulija május 14-én lesz a Barba Negra Music Clubban!

    A Barba Negra vezetősége úgy döntött, hogy szigorúbb szabályokat léptett életbe a biztonságos szórakozás érdekében: minden programunknál külső zónás beléptetést vezetünk be. Akinél szúró-, vágóeszközt találunk, nem áll módunkban beengedni a területre. Véleményünk szerint, aki szórakozni szeretne, annál ne legyen ilyen eszköz! Ha lehetséges, ne hozzatok magatokkal nagyobb táskát, hátizsákot! A beléptetésnél a biztonsági személyzet a csomagok teljes tartalmát ki fogják pakoltatni -személyes jellegű dolgoktól függetlenül! Ez esetben a beléptetési idő tetemesen meg fog nőni. Ittas személyt és/vagy agresszív magatartást mutató vendéget nem áll módunkben a helyszínre beengedni, illetve az így viselkedőket a kultúráltan szórakozni vágyók kényelmének érdekében a területről haladéktalanul eltávolítjuk!

    Megértéseteket köszönjük.

    Ajánlatunk


    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016