• Program


    Római anzix: Amit csak akarsz

    Római anzix: Amit csak akarsz

    Római anzix: Amit csak akarsz
    Tutto quello che vuoi
    olasz vígdráma, 106 perc, 2017
    olasz nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 7. hétfő, 18:30

    Rendező: Francesco Bruni

    Szereplők: Giuliano Montaldo, Andrea Carpenzano, Arturo Bruni, Emauele Propizio, Antonio Gerardi, Donatella Finocchiaro, Riccardo Vitiello, Raffaella Lebbroni, Aurora Quattrocchi

    Alessandro (Andrea Carpenzano) huszonkét éves, nyughatatlan fiatalember. Giorgio (Giuliano Montaldo) nyolcvankét éves elfeledett költő. Róma Trastevere negyedében élnek, egymástól alig pár lépésnyire, de még soha nem találkoztak. Egészen addig, míg Alessandro, vonakodva bár, de elfogadja a megbízást, hogy az elegáns urat kísérgesse délutáni sétáin. A lassan csordogáló időt a költő történetei és verssorai tarkítják, míg elő nem bukkan egy emléke a régmúltból, amely kincsvadászatra sarkallja hőseinket. Alessandro Giorgióval együtt ered az elrejtett vagyon és a szívében szunnyadó kincs nyomába.

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016