• Program


  Rómeó és Júlia

  Rómeó és Júlia

  Az örök érvényű szerelmi történet a debreceni Főnix Csarnokban elevenedik meg ismét. Tíz év alatt több, mint ötszáz előadást ért meg a darab Magyarországon, ezáltal több százezer néző jutalmazta már vastapssal a produkciót.  több

  A Budapesti Operettszínház egyik legnagyobb sikere, a Rómeó és Júlia musical, 2014. február 22-én, több mint 8 év után, ismét Debrecenbe érkezik! A párizsi világpremier hatalmas sikerét követően a budapesti teátrum 2004 januárjában mutatta be a musical magyar nyelvű változatát Kerényi Miklós Gábor rendezésében. 2005-ben, Debrecenben is hatalmas sikert aratott az előadás, közel 15.000 néző tekintette meg a darabot. A produkció dalai felkerültek a rádiók slágerlistáira, a musical CD-je 2006-ban platinalemez lett. A Szegedi Szabadtéri Játékokon, monumentális díszletek között, káprázatos jelmezekkel, 200 táncossal és statisztával, a Budapesti Operettszínház sztárjaival bemutatott előadásról DVD felvétel is készült.
  A Shakespeare színműve alapján készült musical története mindenki számára ismerős. Gérard Presgurvic, a darab zeneszerzője és szövegírója így nyilatkozott: „A Rómeó a világirodalom legromantikusabb és legtragikusabb darabja. Ennél jobb téma nem is kell egy jó musicalhez, hiszen van benne minden: gyűlölet, szerelem, félreértés, halál, esküvő, szabadság”. A Rómeó és Júlia, az Operettszínház sztárjaival, az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai musicalsikere, amit nem lehet kihagyni!

  Ajánló


  A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére…

  Kálmán Imre: Riviera girl Szöveg: Guy Bolton és PG Wodehouse  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016