• Program


    Röné.Jazz

    Röné.Jazz

    A Röné.Jazz a tagok fiatalos, friss gondolkodásmódját kihasználva értelmezi újra a legkedveltebb jazz sztenderdeket és szólaltat meg saját kompozíciókat. Kísérletező, játékos előadásmódjuk a műfaj nyújtotta lehetőségek teljes eszköztárával szegezi székhez a hallgatóságot.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 2. szerda, 21:00

    A formáció központi alakja Hervoly Renáta, aki a Magyar Rádió Gyermekkórusának tagjaként kezdte zenei pályafutását, majd a Bartók Béla Konzervatórium elvégzése után 2014-től Németország egyik legelismertebb művészeti egyetemén, a Folkwang Universität der Künste Jazz-ének Előadó Művészet szakán folytatta tanulmányait. Külföldi és hazai formációkban egyaránt énekel. A Röné.Jazzben olyan művészekkel lép színpadra, akik már pályájuk elejétől fogva több, újító hangvételű produkcióban bizonyítottak: Baló Sámuel (zongora), akit az Ég alatti 5 zenekarból ismerhetünk; a Wahorn-féle Four Dogs gitárosa, Schlosser András, Schildkraut Vilmos (bőgő – Oláh Krisztián Trió), valamint Serei Dániel (dob) és Ördög Krisztán (szaxofon), akik a többszörösen díjnyertes Chris Devil Trió tagjaként is bemutatkoztak már az Opusban.

    Közreműködik:

    Hervoly Renáta - ének
    Baló Sámuel - zongora
    Schlosser András - gitár
    Ördög Krisztián - szaxofon
    Schildkraut Vilmos - nagybőgő
    Serei Dániel - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016