• Program


    Salföldi Dalföld 2018 - 3 napos - júl. 6-7-8.

    Salföldi Dalföld 2018 - 3 napos - júl. 6-7-8.

    “Alattad a föld, feletted az ég, Salföld a létra”
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 6. péntek, 9:00

    A Salföldi Dalföld a balatoni nyár, azon belül is a Balaton-felvidék egyik legizgalmasabb kultúrális eseménye. A 2014-ben indult összművészeti fesztivál küldetése, hogy a balatoni óriás fesztiváloktól eltávolodva, rendhagyó koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal és izgalmas kulturális programokkal szólítsa meg a magaskultúra iránt érdeklődőket, közelebb vigye hozzájuk a balaton- felvidék igazi, emberléptékű hangulatát. A természet közelsége, Salföld és a Káli-medence idilli hangulata garantáltan emlékezetes pillanatokat szerez az idelátogatóknak.
    Minden év egyedi tematika köré szerveződik. Idén “Az ezerarcú magyar cigányság zenéje” mutatkozik be Salföldön. A modern jazztől, a szinto kultúrán, magyar nótán, vonós népzenén az oláh-cigány hallgatókig bejárjuk ennek a végtelen univerzumnak egy-egy markáns szegletét, sőt, az Indiából érkező East-West Local által kitekintünk a legősibb gyökerekig.

    FELLÉPNEK:
    Snétberger Ferenc
    Parno Graszt
    Lakatos Mónika és Rostás Mihály Mazsi, Romanimo
    Debalina Bhomwick és Zenekara
    Dresch Mihály Vonós Quartet
    Oláh Kálmán Jr és Oláh Krisztián duó
    Török-Illyés Orsolya és Hajdú Szabolcs
    Scétberger Tehetség Központ diákjai
    Csángálló zenekar
    Szászcsávási zenekar
    Magyarhang zenekar
    Samu Quartet
    és még sokan mások.

    Részletes program elérhető a Dalfold.hu és a Salföldi Dalföld Facebook oldalakon.

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    zenés party két részben

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016