• Program


    Sam Lee and Friends

    Sam Lee and Friends

    Sam Lee Londonban született, apai ágon lengyel gyökerű művészcsaládban. A vizuális művészettől a burleszk táncig számos területen bizonyította univerzális tehetségét, mielőtt lehorgonyzott a Brit-szigetek népdalainál. Gyűjti, énekli és tanítja őket - egyetemi katedrákon, rádiós és televíziós műsorokban, s nem utolsósorban az általa alapított londoni The Nest Collective klubban.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 20:00

    Pályafutására döntő hatással volt az a négy év, amelyet a legendás skót énekes, Stanley Robertson utazó társulatában töltött. Ekkor kristályosodott ki benne, hogy nem könyvekből, hanem az eredeti adatközlőktől kell tanulnia, a vándorló cigány és ír énekesektől. Így talált arra a mélységes és időtlen forrásra, amelyből első albuma, a 2012-ben megjelent Ground of Its Own merítkezett.
    A Mercury-díjra is jelölt album az elmúlt évek egyik legnagyobb nemzetközi szenzációja lett, az első angol lemez, amely az európai világzenei rádiósok listájának az élén állt. Egyszerre bensőséges és felkavaró, messzi korokba visszanyúló és úttörő. Az archaikus angol balladákat varázslatos hangszerelésben szólaltatja meg, olyan hangszereket hozva "közös tető alá", mint a cselló, a trombita, a hegedű, a koto, az ukulele, a kantele és a tablá. Ettől pedig olyan látomásos, álom- vagy utazásszerű univerzum teremtődik, amellyel kérlelhetetlenül elbűvöli hallgatóit.

    Közreműködik: Francesca Terberg - cselló, Jonah Brody - koto, ukulele, Steve Chadwick - trombita, Camilo Tirado - tablá, ütőhangszerek, Flora Curzon - hegedű, Sam Lee - ének, doromb, shruti box

    Ajánlatunk


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016