• Program


    Samsara Boulevard és Vendégei - Karácsonyi Nagykoncert

    Samsara Boulevard és Vendégei - Karácsonyi Nagykoncert

    A Samsara Boulevard és Vendégei Karácsonyi Nagykoncert egy igazi lelki rákészülés az ünnepekre, különböző népek és kultúrák mantráival, imáival, amelyeket a zenekar a tőle megszokott, gyönyörű zenei köntösbe öltöztet a közelgő Ünnepekhez méltó módon!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 8. péntek, 19:00

    Muzsikájuk egyszerre Föld körüli utazás és egy lelki utazás a közös, belső világunkba a középpontunk felé, legyen szó a lassan hömpölygő, meditatív dalaikról vagy akár a pörgősebb, táncosabb zenéikről.

    Vendégművészek:
    Stepan Christanov (RUS) - Szitárművész
    Dure Holliday (HUN) - Electric pad

    Az együttes tagjai:
    Mihók Anita: gitár, ének, keretdobok, hangtálak.
    Schrenk Judit Sattwa: ének, keretdobok, hangtálak, nyelves dob, gongok, sansula, koshi.
    Kovács Sára Dizna: H fuvola, bansuri, indiai furulyák, dizi fuvola, márvány fuvola, török ney, didgeridoo, melodika, tilinkó, kaval, fafuvolák, sámándob, ének.
    Ölvedi Gábor: ének, tibeti és tuvai torokének, darbuka, doholla, mridangam, indiai tabla, keret dobok (daf, tar, perzsa daf), tapan, konga, cajon, harmonium.

    A Samsara Boulevard zenéje négy olyan ember, négy olyan tapasztalt muzsikus világának találkozása, akik a város forgatagában a zene, az emberi hangok és a mantraéneklés hagyományain keresztül keresik az istenivel való kapcsolódást több, közel 40 hangszer megszólaltatásával!
    Teszik ezt oly módon, hogy közben nem félnek megélni, megmutatni és megosztani az úton járó vágyait, botlásait, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig!

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Ajánló


    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016