• Program


    Sárik Péter Trió feat. Oleg Kireyev (RU)

    Sárik Péter Trió feat. Oleg Kireyev (RU)

    Sárik Péter jazz-zongoraművész triójának rendkívül népszerű sorozata minden alkalommal különleges és egyedi zenei kalandozásra invitálja a műfaj Opus Jazz Clubba látogató szerelmeseit.
    Vendég: Oleg Kireyev - szaxofon

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 30. szerda, 20:00

     Közreműködik:

        Sárik Péter - zongora
        Fonay Tibor - nagybőgő
        Gálfi Attila - dob
        Oleg Kireyev - szaxofon

    Ezúttal nem a hazai jazz élet ismert művészeiből alkottak egyedi formációt, hanem Oroszország egyik nemzetközileg elismert zenészét, Oleg Kireyev szaxofonost hivták meg vendégnek.

    Kireyev hangszerének igazi mestere, aki hazáján kívül is gyakran turnézik és játszik értő közönség előtt, akár Európábnan (így Magyarországon is már több alkalommal), akár az Egyesült Államokban. Kireyev számos innovatív, néhol éppenséggel provokatív nemzetközi jazzprojektet tudhatottt magáénak három évtizeden átívelő pályafutása során. „Hihetetlenül jó”, „puha és lélekkel teli” vagy „stílusos és abszulút csúcsminőségű” – íme néhány a számtalan dicsérő jelzőből, melyeket a világ minden tájáról érkező zenekritikusok írtak játékáról és szaxofonjának hangjáról. Sikerrel szerepelt többek között a London Jazz Fesztiválon, a New York Jazz Improv fesztiválon, vagy a Montreux Jazz Fesztiválon. A legendás zenész, Bud Shank mondta róla, hogy „Oleg játéka a stílusok csodálatos kombinációja, amely sok-sok művészt magába olvaszt. Az 1920-as évek és John Coltrane éppúgy ott visszhangzik benne, mint a strukturálatlan jazz világa.”

     

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
    váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
    Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

    Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.  Telefon +36 1 216 7894
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
    Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016