• Program


    Sárkányölő lovagok éjszakája

    Sárkányölő lovagok éjszakája

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 22:20

     PROGRAM:


    18:45 – Kapunyitás

    19:00–23:00 – Éjszakai kalandozások a Diósgyőri várban: a vár termei különleges megvilágítást kapnak, egy-egy helyiségben pedig a várnép eleveníti fel a régi idők történeteit.

    ISMÉTLŐDŐ PROGRAMOK A FELSŐ VÁRUDVARBAN:

    A VÉGVÁRI VITÉZ ÉS A TÖRÖK SÁRKÁNY– Az Egri Vitézlő Oskola legbátrabb harcosai vívnak meg a török sárkánnyal, de ebben a viadalban nem kérdéses a honi győzelem!

    SÁRKÁNYTŰZ– A Vaga Banda Tűzzsonglőrök bemutatóján a sárkányok tüze is fellobban.

    SÁRKÁNYÖLŐ SZENT GYÖRGY LEGENDÁJA– A Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend drámajátéka és harci bemutatója.


    FOLYAMATOS PROGRAMOK:
    SÁRKÁNYSIMOGATÓ 
    (Vártörténet terme)
    CSILLAGLES (Várterasz) – szakavatott csillagászaink útmutatásával kémlelhetitek az eget
    SÁRKÁNYTÁNC (Lovagterem) – tánc, zene és hangszerbemutató a Tabulatúra Régizene Együttessel

    SÁRKÁNY SZELÍDÍTÉS (Borozó) készítsd el a saját sárkányod kézműves műhelyünkben

    SÁRKÁNYBARLANG (Borozó) – színező és fejtörő a legkisebbeknek

    SÁRKÁNYŰZŐ ÉTKEK (Borozó)

    „MÉZES-MÁZOS” (Várbirtok terme) – lesd meg a mézeskalács készítőt munka közben


    A jegyeket 19 és 23 óra közötti meghatározott időpontra lehet megváltani. Ezek az időpontok a különleges séta kezdetét jelzik a vár gyertyafényes termeiben, melyeken kisebb csoportok vehetnek részt. Természetesen minden látogató már kapunyitáskor beléphet a rendezvény helyszínére, ahol 19:00-tól folyamatosan ismétlődnek az egyéb programok és látványosságok.
    Kérjük, hogy a jegyen szereplő időpontban pontosan jelenjenek meg a séta indulásánál (ennek helye az emeletre vezető északi lépcső), mivel másik csoporthoz a nagy létszám elkerülése érdekében sajnos nem lehet csatlakozni. Megértésüket köszönjük.

    Az éjszakai kalandozásokra való időpontfoglalás a jegyvásárlás alkalmával történik a jegypénztárakban. (A séták 20 percenként indulnak.)

    Jegyárak:
    Felnőtt belépő: 1900 Ft. Gyermek, diák, és nyugdíjas belépő: 1000 Ft, 0-3 éves korig ingyenes regisztrációs jegy váltása kötelező.

    Jegyek kaphatók: online a www.diosgyorivar.hu-n és a www.jegy.hu-n, valamint a Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában (Miskolc, Ráckóczi u. 2. tel.: 46/508-844, 30/846-30-09), a Diósgyőri vár jegypénztárában (Miskolc, Vár u. 24. tel.: 46/533-355) és az InterTicket országos jegyirodai hálózatában.

    A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk!

     

     

     

     

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016