• Program


    Seasons of Life - Folklorshow

    Seasons of Life - Folklorshow

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 1. péntek, 19:30

    Vágy, virtus, szerelem, féltékenység, bánat, kísértés, vagyis az élet maga a néptánc tükrében. Erről szól a Seasons of Life, azaz Az élet évszakai című egész estés folklórshow. A kétrészes előadás az emberi élet legfontosabb eseményeit helyezi a középpontba, kultúránk jeles napjain keresztül mutatja be azokat. A tavasz és a Húsvét köszöntését, Szentiván éjjelét, a nyári kenyérszentelést, a menyegzői szokásokat épp úgy, mint a szüreti mulatságokat, az ősz ünnepeit és a karácsony meghittségét. Mindezt levetítve törékeny, ám sokszínű életünkre. A produkció ezzel együtt teljes képet alkot a Kárpát-medence néptánc kultúrájáról.

    A Dance Alliance Entertainment a nagy múltú néptánc műhelyek - a székesfehérvári Alba Regia, a salgótarjáni Nógrád, és a miskolci Szinvavölgyi Táncegyüttes közreműködésével hívta életre az egyedülálló, izgalmas táncelőadását. Muha Csaba producer ötlete alapján a produkció színpadra állításában közreműködik Ifjabb Csoóri Sándor zeneszerző, a Budafolk Band vezetője, és Novák Péter színész, énekes. Koreográfus Rémi Tünde és Appelshoffer János, a Táncművészeti Egyetem Harangozó Díjas mesterei.

     

    Ajánlatunk


    Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

    Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

    Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016