• Program


    SEMMI KONFERENCIA - Kiscsillag
    3

    SEMMI KONFERENCIA - Kiscsillag

    Kiscsillag zenekar,
    Lovasi András és Földes Eszter

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 7. péntek, 20:30

    A Semmi Konferencia alkotói, Földes Eszter és Lovasi András már a munka kezdeti fázisában is gondolkodtak egy, az Erkel Színházban bemutatott koncertszínház mellett is érvényesülő, „hagyományosabb” drámai formán, ahol a színész „színészkedik”, a  zenész pedig „zenészkedik”. Az így született dalos színházi előadás a Semmi Konferenciának egy új, intimebb perspektíváját nyújtja.

    Ebben a darabban – egy színészre bízva az összes drámai szerepet, Földes Eszter egymaga alakítja Pétert, a kisfiút, Zsuzsát, az édesanyát és a hajléktalan Jónás karakterét is.

    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    zenés átirat két részben

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016