• Program


    Sena Band, Terra Profonda
    2

    Sena Band, Terra Profonda

    Sena Band, Terra Profonda (2017.12.02. 20.00)
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 2. szombat, 20:00

    Sena, miután tizennyolc évesen Ghánából Budapestre költözött, sok apró lépéssel a magyar könnyűzenei élet egyik ékkövévé vált. Egy játékból elkapott mikrofon és rögtönzés csábította további zenei kalandokra. Nem sokkal később már az underground hiphop/dancehall vezető csapata, a Gimmeshot Crew tagja volt, de emellett a rá jellemző lendülettel szinte mindenbe belevetette magát a funkjazztől (Kamu) a Shakespeare-szonettekig (W. H.Shakespeare Project). Hallhattuk a Barabás Lőrinc Eklektricben, nyolc éve énekel az Irie Maffiában, rendszeresen kooperál DJ Vadimmal, illetve sokszor együtt működik más európai, valamint afrikai és amerikai zenészekkel.

    A Terra Profanda 2012 szeptemberében alakult. Látomásos szövegek köré csavarodó, az amerikai blues, a népzene és a jazz határain megszólaló drámai szerzemények születnek a hármas fogat műhelyében. Ahogyan a zenekar neve is sugallja, a zene fontos eleme a föld, a föld-közeli megszólalás. Mivel az élő előadások sokkal inkább hasonlítanak egyfajta három szereplős, tematikus zenefolyamhoz, tehát színházi perfomance-okhoz, mint zenei koncertekhez, talán a drámai blues a leghelytállóbb körülírása a trió muzsikájának. A dalokban többek között szerelemtől elnyűtt matrózok, riadt lovak, sebhelyes, eldurvult vándorok, rossz, ideges, püffedt képű kelet-európai családfők veselkednek neki az éjszakának. S mint lepkék a kifeszített vásznon, mind a Terra Profonda világában rajzanak.

    A zenekar tagjai:

    Kiss krisztián – koboz, tenor szaxofon, ír buzuki
    Szabó Mátyás – gitár, basszusgitár
    Lo Buglio Vincenzo – ének

     

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016