• Program


    Simon Boccanegra

    Simon Boccanegra

    Giuseppe Verdi: Simon Boccanegra
    Opera előjátékkal, két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 9. péntek, 19:00

    1856 tavaszán a velencei Teatro La Fenice vezetősége felkérte Verdit, hogy írjon új operát. Hamarosan meg is állapodtak abban, hogy a téma alapja a spanyol Antonio García Gutiérrez Simón Bocanegra című színműve lesz. A következő évi bemutató mérsékelt sikere után végül a zeneszerző 1879-ben nagyobb változtatásokat eszközölt a művön Arrigo Boito librettista segítségével. A darab így a milánói Scalában két év múlva már hatalmas sikert aratott, mely azóta is töretlen világszerte. A szenvedély, cselszövés, szerelem, gyerekrablás, mérgezés, halál drámai tematikája ötvözve Verdi csodálatos zenéjével a zeneszerző életművének egyik legfontosabb darabjává tette a Simon Boccanegrát.

    Szövegíró: Francesco Maria Piave / Arrigo Boito
    Rendező: Ivan Stefanutti
    Látványtervező: Ivan Stefanutti
    Világítástervező: Claudio Schmid

    Ajánlatunk


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    Ajánló


    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016