• Program


    smART! XTRA // TÉRKÉPZETEK

    smART! XTRA // TÉRKÉPZETEK

    Manapság a folyamatos és szubjektív dokumentálás korát éljük. Különböző képalkotó effektekkel saját világokat teremtünk. Igyekszünk minél egyedibb módon megragadni a pillanatot és a láthatatlan dimenziókat. Ha kell, többször is nekivágunk a tökéletes rögzítésnek.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 19. szerda, 19:00

    Addig keressük a legmegfelelőbb formákat, kiegészítő eszközöket és manipulációs technikákat, míg meg nem születik az a bizonyos vágyott miliő. Ha kell, meghekkelünk néhány fotókémiai folyamatot és kasírozási eljárást vagy éppen UV-világítással nyomtatunk.
     
    Cseh Dániel és Rácmolnár Milán fotográfiai munkái a figuratív ábrázoláson túlmutatva olyan absztrakt megjelenítési módszerekkel kísérleteznek, melyek a minket körülvevő világ valóságtartalmait helyezik középpontba. Sorozataik egy-egy apróbb részletre irányítják figyelmünket, újraszűrik a megjelenítendő történetek egyes elemeit és szimbolikus kombinációkat tárnak elénk. Bolla Szilvia képei fizikai mivoltuk révén képzőművészeti kontextusuk mellett gyakran élettereket betöltő tárgyakká transzformálódnak. Az este folyamán ezekbe a személyes képuniverzumokba teszünk kirándulást.

    Meghívott résztvevők: BOLLA Szilvia, CSEH Dániel, RÁCMOLNÁR Milán
    Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
    Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

    Ajánlatunk


    Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Ajánló


    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016