• Program


    Soma Mamagésa- Új egyensúly – Fordulópont a férfi-nő viszonyában

    Soma Mamagésa- Új egyensúly – Fordulópont a férfi-nő viszonyában

    „Évek óta gyűjtöm a férfi-nő-párkapcsolat témában megjelenő könyveket, igen nagy halom van már belőlük, magyar és külföldi szerzőktől egyaránt.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 19:00

    Több ezer nőnek válaszoltam és hallgattam meg személyesen is, akiknek a problémája párkapcsolati jellegű volt. Rálátva az eddig olvasottakra, tapasztaltakra, megéltekre, szerintem az én megközelítésem abszolút holisztikus. Van benne pszichológia, szociálpszichológia, sok szociológiai adat, tudomány, irodalom, filozófia, rengeteg élettapasztalat, egyéni példa, humor (mert a nevetés old és tölt) és mindezt, persze, spirituális látásmódommal fűszereztem, hétköznapi, közérthető módon. Tanulságosnak és szórakoztatónak tartják az előadásaimat.

    A kb. másfél órás előadás után szívesen válaszolok kérdésekre”

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016