• Program


    Son Del Nene

    Son Del Nene

    A Son Del Nene méltó utóda a nagy kubai zenészgenerációnak, a Buena Vista Social Club tagjainak, a zenekar vezetője Omara Portuondoval és Ibrahim Ferrerrel turnézott is.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 28. csütörtök, 20:00

    Jellegzetes sapkájában olyan, mintha Ibrahim Ferrer fiatalabb változatát látnánk a színpadon. Igazi sonero mayor, nemcsak a megjelenésében hasonlít a legendára, hanem hangjában, tehetségében is. A kubai zenekar európai turnéján Budapesten is fellép. A közönség biztos lehet abban, hogy a Son del Nene koncertjein minden láb megmozdul, tényleg senki nem tud ellenállni zenéjüknek.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016