• Program


    SONS OF APOLLO - KIP Winger

    SONS OF APOLLO - KIP Winger

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 17. hétfő, 18:00

    A Hammer Concerts és a BARBA NEGRA bemutatja:
    SONS OF APOLLO BUDAPESTEN!


    Nagyjából 2017 elején reppentek fel az első pletykák egy új, titkos, a Dream Theater soraiból is ismert Mike Portnoy (dob) és Derek Sherinian (billentyű) zenei projektjéről. Végül augusztus elsején a duo nyilvánosságra hozta a részleteket és bemutatta a SONS OF APOLLO-ra keresztelt formációt. 

    A prog metal csapat sorait Mike és Derek mellett olyan nevek erősítik, mint a gitáros poszton található Ron "Bumblefoot” Thal (ex-Guns N’ Roses), Billy Sheehan basszusgitáros (Mr. Big, The Winery Dogs) és Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen's Rising Force) énekes.

    Psychotic Symphony címmel tavaly október 20-án pedig meg is jelent az új szupergroup bemutatkozó albuma. 

    A hazai közönségnek pedig nem is kell sokat várnia, hiszen idén augusztusban a Barba Negra Track színpadán mutatkozik be a csupa sztár zenészt felmutató Sons Of Apollo - első, világ körüli turnéja során.

    Ajánlatunk


    Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016