• Program


    Soul Surge koncert - vendég: Stoned

    Soul Surge koncert - vendég: Stoned

    Zárjuk együtt a tavaszi évadot és induljon a nyár egy hatalmas koncerttel!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 21:00

    20:30 Kapunyitás
    21:00 Stoned - 100% Rolling Stones
    22:00 Soul Surge

    Energikus pop/funk/hip-hop, azaz a Soul Surge fergeteges bulijával zárjuk a 2016/2017-es évadot!
    Hogyan találtak egymásra a Soul Surge tehetséges fiataljai? Hebry Shaw, dél-afrikai rapper és énekes, három éve beszállt egy jam zenélésbe egy budapesti kocsmában. Sánta Dániel, egy fiatal magyar dobos csatlakozott az imprózáshoz, és ezzel meg is alakult a banda. Rövid időn belül képzett zenészekkel együttest formáltak, a sokféle zenei háttér pedig, amiből érkeznek a Soul Surge dalait is átjárja, legyen az pop vagy hip-hoppal megbolondított funk. Azóta díjat nyertek, kijött első EP-jük, a “Stay Down”, dalaik folyamatosan futnak a rádiókban, de a legjobb mégis élőben látni őket! Árad a színpadról az energia és a kellemesen táncolható pop-funky-hip-hop!

    Tagok:
    Herby Shaw - Ének
    Miklós Kiss - Gitár
    Viktor Paczári - Bőgő
    Dániel Sánta - Dob
    https://www.facebook.com/soulsurge/
    ***

    A Bakelit Multi Art Centerben 100%, hogy gördülnek a kövek, ugyanis a Stoned zenekartól, a Rolling Stones magyarországi helytartójától fog zengeni a Hangár a Soul Surge előtt.

    Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben! A tribute formáció rendszeresen fellép hazai fesztiválokon és a klubszezon kezdetével sem hagy alább a lendületük. A Rolling Stones-élmény a Bakelitbe költözik!
    A csapat célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása, mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben.

    A Stoned nem klasszikus értelemben vett emlékzenekar: nem is lehet az. A Stones minden korszakából játszanak dalokat, ritkábban játszott csemegéket is, így a műsor nem korlátozódik kizárólag a nagy slágerekre. A Rolling Stones ugyanis ma is aktív, koncertezik és bizonyítják aktualitásukat. Sőt, jobbak, mint valaha! A Stoned tagjainak pedig volt alkalmuk jó néhányszor élőben látni őket.

    Tagok:
    Szakál Péter – ének, szájharmonika, gitár
    Jókay Árpád – gitár, vokál
    Gyukity Péter – basszusgitár, vokál
    Both Róbert – gitár
    Bacsa Gyula – billentyű
    Zsiros Csaba – dob

    Ajánlatunk


    Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016