• Program


    Soweto Gospel Choir
    5

    Soweto Gospel Choir

    „Az emberi hang csodájában és a közös éneklésben rejlő erő.”

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 23. vasárnap, 20:00

    Megalakulásának 15. évfordulóját ünnepli idén a több mint negyven főből álló, egyedülállóan színes, kétszeres Grammy-díjas Soweto Gospel Choir. A dél-afrikai kórus világszámba menő színpadi show-ja nemcsak a látvány, hanem a zenei anyag tekintetében is páratlan élményt nyújt: az afrikai gospelt ötvözi a spirituálé, a reggae és az amerikai populáris zenei műfajokkal.

    A világszerte óriási sikerrel turnézó együttes már a kezdetektől jelentős nemzetközi hírnévre tett szert. Az elmúlt évtizedben a világ legrangosabb helyszínein léptek fel, többek között a Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a londoni Royal Festival Hall koncerttermeiben. „A legjobb tradicionális világzene” kategóriában egymást követő két évben is elnyert Grammy-díjon kívül számtalan nemzetközi elismerést szereztek. Először lépnek fel Magyarországon, a Szabad Tér Színház meghívására, jubileumi turnéjuk egyik állomásaként.

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016