• Program


    Soweto Gospel Choir
    5

    Soweto Gospel Choir

    „Az emberi hang csodájában és a közös éneklésben rejlő erő.”

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 23. vasárnap, 20:00

    Megalakulásának 15. évfordulóját ünnepli idén a több mint negyven főből álló, egyedülállóan színes, kétszeres Grammy-díjas Soweto Gospel Choir. A dél-afrikai kórus világszámba menő színpadi show-ja nemcsak a látvány, hanem a zenei anyag tekintetében is páratlan élményt nyújt: az afrikai gospelt ötvözi a spirituálé, a reggae és az amerikai populáris zenei műfajokkal.

    A világszerte óriási sikerrel turnézó együttes már a kezdetektől jelentős nemzetközi hírnévre tett szert. Az elmúlt évtizedben a világ legrangosabb helyszínein léptek fel, többek között a Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a londoni Royal Festival Hall koncerttermeiben. „A legjobb tradicionális világzene” kategóriában egymást követő két évben is elnyert Grammy-díjon kívül számtalan nemzetközi elismerést szereztek. Először lépnek fel Magyarországon, a Szabad Tér Színház meghívására, jubileumi turnéjuk egyik állomásaként.

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016