• Program


    STONE SOUR

    STONE SOUR

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 25. hétfő, 18:00

    Ötödik évadját nyitja meg áprilisban a Barba Negra Track. 
    Az évforduló alkalmából több meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour első magyarországi koncertje. A Slipknot-frontember Corey Taylor másik zenekara még a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. 
    A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte, Magyarországra a 2017. június 30-án megjelent Hydrograd című új album lemezbemutató körútja kapcsán érkeznek majd.

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

    Ajánló


    A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016