• Program


    STONE SOUR

    STONE SOUR

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 25. hétfő, 18:00

    Ötödik évadját nyitja meg áprilisban a Barba Negra Track. 
    Az évforduló alkalmából több meglepetéssel készülnek a szervezők, az első ilyen az amerikai Stone Sour első magyarországi koncertje. A Slipknot-frontember Corey Taylor másik zenekara még a ’90-es évek elején alakult, de első lemezüket csak 2002-ben jelentették meg. 
    A cím nélküli debütáló albumot eddig további öt követte, Magyarországra a 2017. június 30-án megjelent Hydrograd című új album lemezbemutató körútja kapcsán érkeznek majd.

    Ajánlatunk


    vígjáték esőnap július 21.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

    Ajánló


    A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

    Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott…

    romantikus vígjáték két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016