• Program


    Stop

    Stop

    Grecsó Krisztián - Hrutka Róbert: Stop

    – hinták, apák, szerelmek –

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 29. vasárnap, 15:00

    A Stop a véletlenek játéka, a kizökkent időé. Egy találkozás története, ahol kifordul sarkából a világ. De legalábbis megváltozik egy lány és egy fiú élete. Sorsuk lesz. Másik. Ritkán akadunk olyan emberre, aki nem hagy minket annak maradnunk, akik voltunk addig. Ezen az estén ez megtörténik. A Stop különben egy hazaút meséje. De közben óriásiak a kitérők, a srácok saját szüleik lesznek, majd megint önmaguk, feléled az őket felnevelő és meghatározó világ. Lázadnak, tűrnek, szeretnek, és próbálnak megbocsátani. A szüleiknek.  A Stop a kitörés játéka, de nekik már csak önmagukból lehet menekülni.

    Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert ifjúsági zenés játéka fiataloknak szól, meg örök fiataloknak, és azoknak, akik már nagyon nem azok, de képtelenek elfelejteni, hogy voltak.

    Ajánlatunk


    Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó…

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016