• Program


    SÜDNORD Project (FIN/COL/HUN)

    SÜDNORD Project (FIN/COL/HUN)

    William Suvanne finn szaxofonos, aki többek közöt elnyerte a NOKIA Fiatal Tehetségek Ösztöndíját is, három szólóalbum után most Csapó Krisztián magyar harsonással kezdett új projektbe.


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 5. szombat, 21:00

    Zenéjükben Dél ritmusai ötvöződnek Észak hideg nyugodtságával. Példaképüknek Miles Davis Doo Bop korszakát tekintik, az íz mégis sajátos, már csak a zenekar felállása miatt is. Az együttesben a két fúvós mellett a kolumbiai basszusgitáros Andres Acevedo, valamint két magyar zenésztársa, a billentyűs Szebényi Dániel és a dobos Mihalik Ábel működik közre.

    KÖZREMŰKÖDIK:

    William Suvanne - szaxofon

    Csapó Krisztián - harsona

    Szebényi Dániel - billentyűk

    Andres Acevedo - basszusgitár

    Mihalik Ábel - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. 

    Tel: (+36 1) 216 7894

     

    Ajánlatunk


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016