• Program


    Swing! koncert Vastag Tamással

    Swing! koncert Vastag Tamással

    A Swing! egy látványos, show elemekkel gazdagított zenés produkció, melyben a jól ismert dalok mellett emberi történetekről is hallhatnak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 3. vasárnap, 17:00

    Vastag Tamás rajong a swing és a jazz műfajáért, nemcsak gyermekkorának karácsonyait határozták meg Frank Sinatra örökzöldjei, de énekesi pályafutását is végigkísérik. A mostani bemutatkozás gondolata már régóta érlelődött a színész-énekesben, akit a győri közönség közelebbről megismerhetett már a nagysikerű zenés ámokfutásból, a Beatles.hu-ból, illetve Egressy Zoltán tragikomédiájából, az Édes életekből.
    A Swing! est egyben időutazás is, hiszen az elhangzó dalok többsége a két világháború közt született, amikor bár sok megpróbáltatás érte az emberiséget, mégis ezen felülemelkedve, megpróbált belemosolyogni a mindennapokba. Látványos győri előadás természetesen szól a számvetésről is. Vastag Tamás mesél életéről, színpadi tapasztalatairól. Három színész kollégáját is meghívta erre az estre, Agócs Juditot, Másik Lehelt és Ungvári Istvánt. Mindhármuk hangja kiválóan illeszkedik a swing és a jazz világához, ugyanakkor ezekben a műfajokban még nem hallhatta őket a közönség.

    A Swing! esten színházunk zenekara a színpadon foglal majd helyet, Silló István zeneigazgató, karmester irányításával. Az előadás koreográfusa Fekete Miklós, és aki ismeri őt, pontosan tudja, imádja ezt a múlt századbeli világot, így hát a csillogó, villogó, magával ragadó revü biztosított.

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016