• Program


    SWING ÉS A BOOGIE - a Debrecen Big Band és Majsai Gábor műsora

    SWING ÉS A BOOGIE - a Debrecen Big Band és Majsai Gábor műsora

    Aki szereti a szórakoztató nagyzenekari jazzt, a lüktető swinget, a lendületes, pörgős boogie-t és a latinos ritmusokat, azok számára mindig különleges zenei csemegéket kínál a Debrecen Big Band.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 18. péntek, 20:00

    Az idén 10 éves együttes a hazai neves jazz fesztiválokon túl többek között olaszországi, romániai, spanyolországi és csehországi fellépéseken is népszerűsítették már a big band műfaját.
    Ezúttal egy különleges műsorral, a „magyar Tom Jonesként és a swing nagyköveteként" is emlegetett Majsai Gáborral lépnek egy színpadra és kápráztatják el a zenekedvelő közönséget többek között olyan klasszikusokkal, mint Loui Amstrong híres Bicskamaxi című dala vagy Tom Jones Sex bomb című száma.

    A koncerten közreműködnek: Majsai Gábor (ének, szájharmónika), Zsemlye Sándor (szaxofon), LEDdance Hungary és a Debrecen Big Band

    Konferál: Fazekas László

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016