• Program


    Swing + Szerelem + Szulák

    Swing + Szerelem + Szulák

    "Különleges hangulatú estével várja közönségét Szulák Andrea március 24-én 19.00 órakor a Tárogató Úti Színpadon (volt IBS Színpad).

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

    Az énekesnőt Bolba Tamás, Boegán Péter, Takács Donát és Tóth Gyula kíséri a színpadon.
    Andrea tavaszra hangolt, színes dalrepertoárt hoz, amelyben főszereplő a szerelem és a szeretet, a boldogság, vagy éppen annak hiánya.
    Szulák Andrea jellegzetes hangja és a szving könnyed lüktetése betölti a színháztermet és megidézi a tavasz vibráló atmoszféráját.
    - Nr1Media produkció - 

    Ajánlatunk


    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    elkafkásodás két részben

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016